07 juli, 2005

Bryllupsdag med smell!!!

I dag er det fire år siden eg og min mann sa JA til kvarandre... Det er heilt utrulig kor fort tida går... Burde jo egentlig vore ute og hatt oss en fin middag i kveld, men den tar vi i morra. Jeanett skal sitte barnevakt nåkken timar i morra kveld og då skal vi ha oss en pause fra husbygginga. Det skal bli veldig godt.

Eg begynner å lure på om Al Qaida har tatt seg en kikk i almanakken min... Først var det New York på 23-års dagen min 11.september, og så i dag på denne gledens dag så slår dei til igjen på fire forskjellige plasser i London!!! Verden er gal!

Framdrifta på huset er enorm... Alle soverommene er klare til listing og på lørdag skal vi begynne å skru kjøkken.
Kjøkkenet mitt kom på mandag, men det var så vidt eg fekk det... Minibank-kortene har sperre på 60000 og eg skulle betale 62000... det holdt på å ende med at dei tok kjøkkenet med seg igjen. Heldigvis var det en velvillig mann som leverte for posten, så då gjekk det bra likevel, men FY SØREN kor irriterande!!!!!
Men når enden er god, er alt ting godt...:)

På mandag flytter vi i campingvogna. Då skal vi plassere den utenfor huset og bu i den mens vi flytter ut tingene våre, og så har vi sjans til å få pakka alle tingene her vi bur no. Så om to veker er vi på ny adresse, og då spørs det om det blir nåkke data på ei stund...

See ya!!

Ingen kommentarer: