04 desember, 2005

Hey, hey, hey!!!

Eller Ho, Ho, Ho... Det er vel det det heite no i denne søte juletid...
Søt og søt, Fru Blom. Føler meg for tida som den filla eg nett kasta ned trappa... Godt utslitt...
Nåkken har satt opp en vegg som eg gjekk på tidlegare i veka, og det small... Skal no slappe av og prøve å bli betre sånn at jula kan reddast. Du veit julevask og julepynting og julekonsert*...

No e det evigheter siden eg har oppdatert anntin, men eg skal prøve å ta meg sammen. Trøsta er at eg har vore flinkare enn broder'n... Han har jaggu vore treig... Ser at det har blitt bedre der og siste veka, så litt skryt må han ha.

*Når det gjeld julekonsert så såg det mørkt ut lenge for den årlige Midnattskonserten til Vestklang. Dirigenten sa opp for to veker siden, og nye dirigenter veks ikkje på tre (dessverre). Men i dag har vår eminente formann klart å finne ny dirigent og konserten er redda!!!

Har vore på søndagskaffi hos fam. Madsen i dag. Greit å komme seg ut litt, sjølv om eg helst vil ligge under dyna heile dagen. Johnnyen hadde laga marsipankake og greie... Flink gutt vil eg sei.
Jaja..
No har eg skreve alt som var oppi hodet mitt... (jada, eg veit det er lite, men sånn e det no...) SÅ Då seie eg; ha ein fortsatt god kveld og hels alle kjente...

1 kommentar:

Jeanett sa...

Neimen, så var du tilbake =) Jaggu på tide!! hehe
Ha ei fin førjulstid til alle i fam Winterthun =)

GLEDA MEG SÅNN TIL JUL
(er forresten bare 13 dager til eg er heime)