21 april, 2006

No e eg nesten flau...

E så lenge sida eg har blogga at eg hadde glømt passordet mitt... Men etter masse om og men så kom eg no på det.
Her i Røverhuset har det skjedd en heil del siden sist. Vi skal få en ny røver i huset i september. Det har resultert i at det står ny bil på tunet og babyutstyret som var gitt vekk og leigd vekk må hentast inn igjen. Va vel ikkje akkurat dette vi hadde planer om, men har ein sagt A så får ein sei B(så får vi C ka D E....) Som vanlig når røvermor går med kul på magen har eg innført det faste morgenritualet. Minst en halv time må settes av til å hilse på toalettskåla kvar morgen. Nåkke drit!!!

I påska var vi hos svigers og slappa av. Det var deilig. Med en mann som er ute av drift så er det godt å få litt avlastning. Trond har operert eit digert brokk, så han er ikkje brukande til nåkke som helst... Han begynner heldigvis å bli bedre, men det er nok lang vei igjen.

Eg har vore en flittig blogg-leser på alle dei eg kjenner sine blogger og irritert meg over at dei ikkje oppdaterer, men når eg såg min egen igjen så fann eg ut at eg trekke alle dei irritasjonane tilbake og konsentrerer meg om min egen. Skal prøve å skjerpe meg!

No får det være nok for denne gang, kan ikkje satse for stort heller...
C.U

2 kommentarer:

Wenche sa...

Hei Ann Kristin!

So kjekt å lesa i bloggen din, fann den nett her om dagen. Denna har du jammen haldt godt skult, ja.. ;)

Vonar alt står bra til med deg og familien, og den vetle røvaren inni magen din!
Her går det relativt bra.. me (EG)teller ned til ferien no.. juhu! Skal bli godt å reisa vekk i varmen, oppleva noko nytt og få kobla ut alt anna her heime.

klem wenche

Jeanett sa...

neimen se kem som titter innom her :P Velkommen tilbake =)