11 mai, 2008

En aldri så liten oppdaterings...

Å jøje meg så lenge det er siden det sist blei oppdatert her!!!!

Men slik er det når det skjer masse på en gang. Eller rettere sagt. Dagane har flydd avgårde og midt oppi det heile har eg vel egentlig ikkje hatt anna enn datatrøbbel siden jul. No er det ny harddisk på vei og då er det jo et aldri så lite håp om at eg skal bli bedre på blogginga også.

Dei siste månane har vore prega av oppturer og store nedturer. I februar mista vi tante Ingrid og det var tungt.
Samtidig mista Adrian en kjær kamerat og har hatt det tøft siden det. Det er utrolig kor store tomrommene blir etter de vi er glad i. Det er fryktelig synd at vi må miste de før vi virkelig kjenner kor glade vi er i de. Vi tar vel egentlig menneskene rundt oss litt for gitt... SLUTT MED DET!!!!

Når vi var ferdige med begravelse blei det plutselig påske og då reiste vi en tur til Skånevik. Koselig det, men det er alltid godt å komme heim igjen.

Men nok om det som har vore.

No endelig har vi fått våren tilbake igjen. Det er bare så fantastisk å se kor naturen eksploderer i liv! Det gjer godt for kropp og sjel!
I år har vi bestemt oss for at vi skal ha heimeferie. Vi har endel å ta oss til med i og rundt huset, og det får vi ikkje tid til andre tider enn når det er ferie. Dessuten har vi jo ei flott hytte rett uti her, som vi desverre bruker alt for lite.

Vi har jo allerede begynt litt på det som skal gjøres. Huset har endelig fått ny farge og det blei KNALLFLOTT. Og så har vi fått planert tunet og sådd resten av plenen. Så no begynner det absolutt å bli slik som vi hadde tenkt oss det. Godt er det, for no gleder eg meg egentlig bare til å sitte på terrassen og nyte hus og hage.
Håper på å få realisert grillfesten i år. I fjor regna den vekk!

So far, so good.
CU

1 kommentar:

Jeanett sa...

heyy, du har ikkje glømt oss nei!
sitter å venter i spenning på grillfesten for å innvie altanen dokkes... og iår er det bare sol sol og sol :D