16 september, 2006

Den som venter...

No e eg lei av at ingen oppdaterer bloggane sine sånn at eg får litt lesestoff når eg går her og kjeder meg, så då får eg vel oppdatere sjølv.
Etter en fantastisk sommer trudde eg heilt ærlig at høsten skulle komme, men ikkje før har eg fått ungane til å forstå at NO må vi begynne å gå med kle...ja så snur veirgudane og gjer oss temperaturer opp mot 30 grader og det midt i September... Jovisst e det deilig med fint og varmt ver, men ikkje når du går rundt som en stranda kval og ikkje klarer å bevege deg slik du vil. Og heit e eg visst uansett. Nåkken har tukla med termostaten min, for mens eg sitte i singlet i stua og svetter går ungane med blå lepper og fryser...
Jada, eg har ei veke igjen til termin, men eg må no ha lov til å være lei fordi... Helst hadde eg sett at det begynte å skje ting og tang no, for det e rett før eg går til det desperate steg å prøve med både "fødepizza", lakserolje eller enorme mengder kanel... Skal visst være gode tips for å sette igang fødsel, men SÅ desperat e eg ikkje.............enno :) (ja, eg har spist kanel på grauten i dag og DET gjer eg ikkje til vanleg)

Siden eg går rundt i den tilstanden eg gjer så e det ikkje så masse eg får gjort. Men heldigvis så har eg mange gode hjelpere som eg skylder ei stor takk. Lover å ta meg sammen når eg er ferdig. Då skal eg vaske kleda mine sjølv og huset skal eg også rydde...
Heldigvis er Trond oppegåande. Han har jobba som ein maur i heile sommer og vi har fått det knallfint rundt huset. No e plenen grønn og alt er berre velstand. Vi har og fått oss en gedigen veranda (som eg ikkje har fått bruke så masse pga varmen).

Ellers e det ikkje så masse som har skjedd her sida sist. Men det skjer forhåpentligvis nåkke om ikkje så veldig lenge... Har du gode kjerringråd til meg e det berre å gje beskjed.

No har i allefall eg oppdatert bloggen min, så får vi sjå kem som e nestemann ut...

CU ;)

Ingen kommentarer: