19 november, 2006

Siste nytt fra Røverhuset.

Ja så blei det lenge mellom oppdateringane igjen... men eg syns egentlig at eg har verdens beste unnskyldning for at det ikkje har blitt gjort ( i motsetning til andre bloggere (Les:Eirik)).Eg har nemlig hatt en liten krabat i armane stort sett heile dagane siden sist oppdatering... Lille Bendik (liten og liten...) rakk akkurat å bli et septemberbarn og han er som alle dei andre ungane våre verdens nydeligste. Skulle gjerne lagt ut et bilde, men siden eg e en datagrønnsak så får dåkke berre sjekke bloggen til Jeanett og se koss han ser ut, for ho e en hai te å legge ut bilde. Kanskje eg skulle hatt meg et kurs når ho kjem heim på juleferie.
Jaja, no va det no han lille Bendik eg skulle fortelle dåkke om. Han er som sagt verdens nydeligste. Han er veldig lik på alle søskena sine og er veldig glad i mat. Han er blitt en skikkelig go'bolle...

Skulle gjerne ha skreve masse meir når eg først sette meg ned og oppdaterte, men eg e så sabla trøtt, så no skal eg finne bingen og legge meg. Har nemlig tenkt å begynne et nytt og bedre liv i morra. Ut på tur og ingen Smash-bar sjokolade...(kjenner abstinensane allerede)

Hadet på badet din gamle sjokolade!!!

Ingen kommentarer: