04 desember, 2012

MGP og blå bollerEndå ein kald dag er over. Eg liker egentlig vinteren, men i dag har det vore så kaldt at det er ubehagelig. Når eg kjørte på trening i dag var det -7,5 og det er for kaldt for meg. Temperaturen steig litt i løpet av dagen, men så lenge det ligger under 0 så er det for kaldt.

Dagen i Røverhuset starta sjølvsagt med nysteikte rundstykker og kokte egg. Eg var faktisk klar til å fyre i ovnen klokka 06.30. Det må være ny rekord! Men det er jo heilt klart at det er ei heilt anna atmosfære i huset når eg har god tid... Og det går jo ut over ungane når eg har stått for seint opp. Så kanskje det kan komme noko godt ut av at eg var litt kjepphøg.

Etter at ungane var komt seg på skulen, tok eg meg en tur i Havhesten og svømte litt. Det var veldig deilig. Og spesielt var dei flott å svømme med utsikt til ein nydelig soloppgang. Fargespillet på himmelen var magisk! Synd eg ikkje fekk tatt bilde av det. Kanskje eg kan være så morgenfrisk en dag at eg går meg en tur og får tatt bilde. KANSKJE.

Ellers så har det vore litt "halloi" i byen i dag. Florø skal arrangere delfinale i MGP for tredje og siste gang, og i dag var NRK her for å filme til presentasjonen. FRYD var blitt spurt om å være med, men vi var bare 6-7 stk som hadde anledning. Det var for så vidt greit og vi kosa oss.
Stuntet kan du se her.
Det er Erik Solbakken og Jenny Skavlan som skal være programledere på MGP i år, så då var det jo litt stas å få et bilde, sjølv om det ikkje blei så innmari bra.Når eg hadde fått alle ungane i hus i dag og middagen var inntatt fekk eg lov å ta meg en liten lur. Eg er så innmari heldig som har store unger, som kan passe på seg sjølv slik at det er mulig å få litt tid for seg sjølv. En time på puta gjør underverker.

I kveld var Torje med David en tur på Havhesten. Det var stor stas. Og eg trur dei har kosa seg like masse begge to. Torje var i allefall heilt utslitt og sovna som ein dupp i kveld.
Bendik syns jo at det var litt urettferdig at han måtte være heime med meg, men når han fekk lov å bake boller til kvelds, så var det OK. Så vi smelte til med BLÅ boller i kveld. Skillingsboller og sjokoladeboller. Ikkje spesielt lavkarbo vennlig, men men. Så når Torje og David var ferdig i Havhesten, serverte vi blå boller og kakao til kvelds.


I dag skulle egentlig Trond komme heim, men han har valgt å stå over ei veke på jobb for å redde lønna si i Januar. Og siden 50% av Røverhuset har bursdag i Januar, så er det en god plan. Likevel så kjenner eg det i dag at eg savner han masse. Rart med det når en er innstillt på 14/14. Men det skal gå bra. Dagane no i desember går så fort at det berre er så vidt vi klarer å henge med. Så no har vi storstillt nedtelling her i huset. Det er ikkje bare julekalender, men no er det bare 6 dager til røverpappa kjem heim!

Ingen kommentarer: