03 desember, 2012

Overraskelser i kø

For en dag! En dag med fleire overraskelser. Den første overraskelsen var at Adrian var først oppe i dag tidlig. Det har aldri hendt før, men frister til gjenntagelse. Som den "morgenhateren"var det ikkje spesielt fristende å gjennomføre det eg, i eit svakt øyeblikk her en dag, lovte ungane: Nysteikte rundstykker til frokost i heile Desember... Det er merkelig kor lett en lar seg overtale når ungane viser seg fra si alle beste side... Sjølv om eg hater morgener, så elsker eg dei også. Det er bare det at det er så pyton å stå opp... Men når eg først har komt meg opp, så er det ingenting som er så deilig som en Desembermorgen med levende lys og "Desemberbarn" på anlegget. For å sei det med Marthea sine ord; "mamma, når du setter på den plata, så er det akkurat som om jula bare kjem smygande". Ja, slik kjennes det ut.

Men når en har vore litt kjepphøg i eit svakt øyeblikk, så gjeld det å gjennomføre med overbevisning. Det blei derfor servert nysteikte rundstykke og nykokte egg til frukost. Det var sjølvsagt ein stor suksess, og frister absolutt til gjenntagelse. Derfor må eg forstå at sjølv om eg legg meg tidlig så blir det seint når en ligg og les til langt på natt. Alt for spennande bok på gang...

Ellers så har dagen vore fyllt med det som en mandag ellers er fyllt med. Jobb, trening, henting av barn og lekser. Og så måtte eg legge inn ei ekstra korøving. Vi begynte øvingane til midnattskonserten i dag, og siden Thorsten skal spille piano og Kristin ikkje kunne være der, så steppa eg inn og hjalp til litt. Veldig kjekt. Gleder meg til konserten, sjølv om eg veit det blir travelt.

Marthea har vore heime fra skulen i dag. Eg trur nok det blei litt vel masse rangling i helga, og då får ho seg en slakk dag etterpå. Det er ikkje så masse å gjør med det. Håper på at ho er bedre i morra.

No må eg springe i seng... Har en frokostavtale med fire røvere i morra (alt-for)tidlig.


1 kommentar:

Inger sa...

Tips: lag scones :) Tar jo null tid frå du begynne til du kan ta dei ut av ovnen :)