23 mai, 2005

kor blir det av sommeren????

Heisann sveisann!
I dag har vi hatt en kontordag. Forsikring, bank, verksted.... Heldigvis ser det ut til at vi slipper egenandel på bilen iom at der var alarm i den. Men vi tør ikkje tru det før vi ser det... Det er lov å håpe.
Nytt prospekt på et anna hus i Havreneset er kommet i hus. Huset ser heilt greit ut, men det er nettopp opppussa, så då kan vi ikkje gjør alt sånn som vi vil inni... Litt dumt å rive ned heile badet fordi det ikkje var sånn vi hadde tenkt det... elle kjøkkenet for den del. Vi skal på visning i morra, så då får vi sjå.
Adrian har vore på konsert med grunnopplæringa i dag. En hyggelig stund med sure fioliner og saxofoner... Øvelse gjør heldigvis mester!

Det er egentlig ikkje så innmari masse å finne på å skrive om, for her skjer veldig lite for tida. Vi venter på sommeren... DET gikk virkelig opp for meg i dag når eg begynte å lure på om butikkane i byen hadde gått heilt av skaftet. Dei har jo begynt å selge shortser og bikinier... Syns dette var merkelig siden vi fortsatt går med boblejakker og hansker, men etter en kikk i kalenderen oppdaga eg jo at vi er komt til slutten av mai!!! Om ei veke er vi i juni! Og vi har ikkje hatt ein einaste varm dag enno....sukk......
Ikkje rart folk vil til syden, seier no eg....

Ingen kommentarer: