17 desember, 2008

Juleferie!

Endelig juleferie! Dvs eg skal jo på jobb i morra, men alle elevaktiviteter er ferdige. Så no kan vi legge vekk julenoter og øvingsplaner og senke skuldrene og bare nyte julefreden.
Men ikkje misforstå, arbeidet med juleforberedelsene på kulturskolen er utrolig givende og kjekt, men det er uansett deilig når juleferien gjør sin entrè.
I dag har sangelevene vært på Amfi og hatt en liten uformell julekonsert. Veldig koselig. Eg og Marthea sang en sang aleine, og det var veldig koselig. Ho er så flink! "Den lille stjernen" av Ole Paus var det vi sang. Ellers så sang vi dei kjente og kjære julesangene og eg tror nok vi skapte litt julestemning for dei som var der.

Det er så deilig å se kor glade ungane er no når Trond er komt heim. Bendik smiler heile tida, og eg er degradert. No er det pappa som gjelder og ingen andre. Dei andre skjønner nok meir av dette at pappa er heime litt og på jobb litt, så heimkomsten blir ikkje like bemerka av dei.
"Pappa obba øya, no eme?" Var det einaste Bendik sa i dag tidlig. (oversatt til Norsk betyr det; Pappa jobba på øya og no er han heime?)

No er vi inne i ei skikkelig kakelinne. Kakelinna var en mildværsperiode som ofte kom rett før jul, og tidligere meinte folk at det blei mildt fordi det blei steikt så masse julekaker. Temperaturen har gått fra mange minus i forrige uke, til fleire pluss denne veka. Så no er det full storm ute og det er både kjekt og kjedelig. Kjekt fordi det er deilig å sitte inne i drittværet, kjedelig fordi det ikkje er kjekt å gå ut... Det er i allefall deilig å ha fått ved. Så då kan det bare blåse så masse det bare vil!

Men det var dagens oppdatering ;)
God natt og sov godt...

Ingen kommentarer: