08 desember, 2006

Styr og stell


No skal dåkke berre være klar over at dette her har eg egentlig ikkje tid til i helga.
Merker no at det begynner å bli litt å gjør her i Røverhuset. Karianne har vore her i dag og laga klart litt av maten. Ho kjem tilbake i morra og skal gjør ferdig alt som kan gjøres før søndag. Det er egentlig ikkje så masse som kan gjøres før i morra. Då skal vi lage kaker (les: oreo-kake), hente bord, hente middag-settet, ommøblere, dekke bord og fikse alt resten som må til. Men det er godt her er mange gode hjelpere.

I dag har huset vore fullt fra tidlig i dagmorres. Svigers kom jo seint i går og kl åtte (!) i dagmorres kom Frode inn døra. Så kom Karianne og i 12 tida kom bestemor og bestefar på Takle. Dei var her til fem. Ny rekord egentlig.

I dag blei leikerommet ferdig. Vi skal på loftet i morra og hente ned leikane. Det blir vel egentlig ei julaft på forskudd for dei søte små. Alle leikane har jo vore vekkgjømt i en to tre år, og dei har nok glømt meir enn halvparten av det som e i kassane. Kjelleren blir berre heilt fantastisk flott. Eg har en fantastisk flink mann. han har stått på som en helt i det siste og no i kveld kunne han endelig ta på seg skjorte og se litt fin ut.

Så var det dagens lille visdomsord kommer fra Turid som er 7 år:

"Når man gifter seg, gir man hverandre et taushetsløfte. Hvis man ikke holder det, blir man skilt, og da må man dele på lampene og knivene, og som regel blir man ikke enige om hvem som skal ha barna. De som ikke blir enige om det, må gå til en børsmegler. Han bestemmer at den ene skal ha barna, så får heller den andre et spisebord ekstra."

Men no må eg jobbe litt meir...

Snakkes (kanskje) i morra...

Ingen kommentarer: